Sonce, morje, počitnice in širok nasmeh  - Apartmaji Bevk v Piranu !                                     Sonce, morje, počitnice in širok nasmeh  - Apartmaji Bevk v Piranu !                                Sonce, morje, počitnice in širok nasmeh  - Apartmaji Bevk v Piranu !

   Slovenski jezik    English language    Lingua Italiana    Deutsche sprache

Apartments Bevk, Piran Slovenija


   Tel.: 00386 (0)5 90 22 111
   Gsm: 00386 (0)31 623 682
   www.bevk.si  
   www.apartments-piran.com
   www.taxi-piran.com
   E-mail: info@bevk.si

Taxi Piran - Taxi Pirano     Prevozi koles in kolesarjev     Piran     Portorož     Izola     Koper     Vreme    

    Kaj ponuja okolica ?


    kopanje in sončenje
    sprostitev in oddih
    obalna klima in zrak
    sprehodi ob sončnih zahodih
    raziskovanje obalnih mest
    zabava v Portorožu
    kultura in umetnost
    rekreacija
    ribolov
    igre na srečo
    masaže
    ogled znamenitosti Obale
    izleti z barkami po morju
    glasba in ples
    izleti po Obali ali v tujino
    prosta pot domišliji ...

Enjoy your holidays with a BIG smile !    Apartments Bevk, Piran

 

          Apartmaji na Marxovi ulici ...

 

V samem centru mesta Piran smo prenovili 2 tipični stari piranski hiši v turistične apartmaje. Obe sta bili prenovljeni v duhu ohranjevanja zgodovinske piranske kulturne dediščine. Prva hiša se nahaja na Marxovi ulici 13, druga hiša pa v sosednji ulici is sicer na Prežihovi ulici 4. Obe hiši stojita v mirnem predelu mesta, 3 minute hoje od Tartinijevega trga in sta le nekaj korakov oddaljeni od obale.

V neposredni bližini so tudi trgovina, trafika, cerkev, bar, pizzerija, gostilna ...

Hiša na Marxovi 13 ima na voljo naslednje tri apartmaje: QUATTRO, LUNA in SOL.

Apartmaji Bevk

Vhod v apartmaje z Marxove ulice   

Na vrhu vam je na razpolago terasa s pogledom na piransko stolnico ter obzidje, zeleno zaledje Pirana in pogled na vrt za hišo.

Rezerviraj zdaj »


Apartmaji Bevk

Pogled na hišo z vrta        

Pogled na atrij z vrtom za hišo

 Terasa

 


          Apartma Quattro ...

(4 +2 osebe - 50 m2)

Klimatiziran (pozimi ogrevan) apartma za štiri (+2) osebe se nahaja v drugem nadstropju. Spalnica z zakonsko posteljo, velika dnevna soba z zakonsko posteljo in sedežno garnituro, ki po potrebi služi kot dodatno ležišče za dve osebi, kompletno opremljena kuhinja (3 plinska + 1 električno kuhališče in pečica, hladilnik z mini zamrzovalnikom), velika jedilnica, kopalnica s tuš kabino, sušilcem za lase in WC-jem. Na voljo vam je tudi kabelska TV ter neomejen dostop do interneta (imeti morate svoj prenosni računalnik).

Rezerviraj zdaj » 

Apartmaji Bevk - Quattro


 

 

 

           Apartma Sol ...

(2 osebi - 25 m2)
 


Klimatiziran (pozimi ogrevan) apartma za dve osebi se nahaja v tretjem nadstropju. Spalnica z zakonsko posteljo, kompletno opremljena kuhinja (steklokermična plošča s 4 kuhališči + pečica, hladilnik z mini zamrzovalnikom), kopalnica s tuš kabino, sušilcem za lase in WC-jem. Balkonček z razgledom na atrij z vrtom za hišo. Na voljo vam je tudi kabelska TV ter neomejen dostop do brezžičnega interneta (imeti morate svoj prenosni računalnik).

Rezerviraj zdaj »

  

 

         Apartma Luna ...

(2+1 osebi - 25 m2)


Klimatiziran (pozimi ogrevan) apartma se nahaja v tretjem nadstropju Spalnica z zakonsko posteljo, raztegljiv dvosed, ki po potrebi služi kot dodatno ležišče. Kompletno opremljena kuhinja (2 plinska + 2 električna kuhališča in pečica, hladilnik z mini zamrzovalnikom), kopalnica s tuš kabino, sušilcem za lase in WC-jem. Na voljo vam je tudi kabelska TV ter neomejen dostop do brezžičnega interneta (imeti morate svoj prenosni računalnik).
 

 

Apartmaji Bevk - Luna


 

Apartmaji Bevk - Luna

 


 

 

          Kje se nahajamo ?

 

 

 

        Taxi Piran, zmeraj z vami !

        Prevozi koles in kolesarjev


Potrorož

Portorož je urbano naselje na severni obali Piranskega zaliva v občini Piran. Razvil se je v zavetrni legi pod strmim flišnim grebenom. Pristanišče je zavarovano pred burjo. Portorož je izrazito turistični kraj s hoteli, marino, v bližini pa so Sečoveljske soline in manjše mednarodno letališče. V Portorožu delujejo Srednja pomorska šola Portorož, Fakulteta za pomorstvo in promet univerze v Ljubljani ter od leta 1995 Visoka šola za hotelirstvo in turizem. Tu ima svoj sedež ladjarsko podjetje Splošna plovba Piran.

V Corografiji iz leta 1700 je koprski škof Naldini zapisal, da med vsemi cerkvami, ki ležijo v piranskem zaledju, je portoroška najbolj ljubka, največja in pozornosti vredna. Konec 18. stoletja je bila cerkev zapuščena in od nje ni ostalo nobenega sledu. Moderna župnijska cerkev Roženvenske Matere Božje stoji v bližini term, pred njo so bili obredi v zdraviliški kapeli, na vogalu stavbe oz. kolonade poleg upravne stavbe Splošne plovbe Piran. V drugi polovici 19. stoletja se je spomin na cerkev ohranil v imenu za področje ob zalivu Porto Rose. Ime »Portorose« se je uveljavilo šele ob koncu 19. stoletja, takrat, ko se je začel organizirani turizem.

S Piranom in Lucijo je bil Portorož v letih 1909-1912 povezan s trolejbusom (filobusom), ki ga je v letih od 1912 do 1953 zamenjal tramvaj. Portorož je imel svojo železniško postajo na ozkotirni železnici Parenzani, ki je povezovala Trst in Poreč.
 

 

 

 

Copyright 2011 / Vse pravice zadržane - Taksi Piran / Apartments Piran Slovenija, Bogdan Bevk / Izjava o zasebnosti / Kaj so piškotki?

  http://www.taxi-piran.com/
  http://www.apartments-piran.com/

TAKSI PIRAN: O podjetju / Prevozi na letališča - airport transfer / Izleti, potovanja / Ponudbe / Rezervacije / Vozni park / Prevozi koles in kolesarjev / Kontakt / Vtisi potnikov / Piran / Portorož / Izola / Koper
APARTMAJI BEVK:
Apartmaji na Marxovi ulici / Apartmaji na Prežihovi ulici / Apartma na Levstikovi ulici / Cene / Rezervacije / Lokacija / Kontakt / Knjiga vtisov / Dogodki na Obali / Prevozi koles in kolesarjev / Vreme / Piran / Portorož / Izola / Koper /

 http://www.taxi-piran.com/   http://www.apartments-piran.com/   http://www.taxi-transfer-airport.com/

Izdelava Studio Intera