Prva Taxi služba na Obali z najdaljšo in prijazno tradicijo.   Naročite svoj prevoz in pridružite se številnim zadovoljnim strankam !

   Slovenski jezik    English language    Lingua Italiana    Deutsche sprache


Taxi Piran - Limousine Service, Piran Slovenia

Taxi Širan - Limousine Service
Potuj varno
,
udobno in z nasmehom, potuj z nami - Taxi Piran.
 


   Pokliči ali pošlji email:
  
00386 (0)31 730 700
   email: info@bevk.si      

  Piran   Portorož   Sečovlje   Izola   Koper   Ankaran   Ronchi dei Legionari   Benetke   Rijeka   Pula   Dunaj  Celovec    Zagreb    

  Kaj nudimo ?

 

  prevozi po mestu
  prevozi na letališča
  prevozi na železniške postaje
  prevozi do avtobusnih postaj
  prevozi do hotelov
  prevozi v bolnišnice
  prevozi otrok v šole
  prevozi večjih skupin
  prevozi svatov in porok
  izleti in potovanja
  prevozi iz in v Slovenijo
  najem vozila
  prevozi koles in kolesarjev
  ... in še veliko več !


Čakamo na vaš klic!    We are waiting for your call!    Stiamo aspettando vostra chiamata!    Wir warten auf Ihren Anruf!    ждем Вашего звонка!    Estamos esperando su llamada!    Nous attendons votre appel!   


 
           Rezervacije ...

 

Priskrbite si pravočasni prevoz in se izognite neprijetnemu čakanju.
Ravno tako si lahko rezervirate redne prevoze (v službo, otroka v šolo, oz. za druge namene).


Taxi Piran - Limousine Service, Piran Slovenia

  Telefon: 00386 (0)31 730 700  /  E-mail: info@bevk.si

 

 


Vodeni izleti po Sloveniji ( Piran, Postojna, Ljubljana, Bled ... ),
ogledov zanimivosti, poldnevne ali celodnevne ekskurzie z ali brez vodičev.

http://www.travel-slovenia.com/  

http://www.istranka.si/en/shore-excursions-koper/  

http://kopershoreexcursions.com/  

https://www.cruisingexcursions.com/ports/koper  

http://www.kopertours.eu/  
 

 

 
 

         Apartmaji Bevk

         Prevozi koles in kolesarjev


Postojnska jama

je najbolj obiskana turistična znamenitost Slovenije. Čeprav je Slovenija posejana s čudovitimi lepotami krasa, pa je Postojnska jama njen najvecji biser. Postojna in njena okolica so pravi magnet za oglede - v bližini se nahaja Predjamski grad, nedaleč stran pa sta se dva svetovno znana kraja - Lipica in Škocjanske jame

Med v kot 12.000 jamami v Sloveniji, je Postojnska jama prva, ki si jo turisti običajno izberejo za ogled. A ponavadi ne zadnja.
Postojnska jama leži ob kraju Postojna, samo 50 kilometrov od glavnega mesta Slovenije. V bližini Postojnske jame je Predjamski grad, kjer je vsako leto Erazmov viteški turnir, veliko obiskovalcev pa si ogleda tudi bližnji Park vojaške zgodovine v Pivki.

Postojnsko jamo sestavlja sistem približno 20 kilometrov odkritih rovov, kar jo uvršča med 100 najdaljših podzemskih kompleksov na svetu. Tam, kjer rovi med seboj niso bili povezani, so povezavo napravili umetno. Umetnih rovov je za približno kilometer in pol.
Za turizem so Postojnsko jamo pričeli urejati že kmalu na začetku 19. stoletja, elektrificirana je od leta 1884, že prej, pa so po jami postavili prve tirnice za prevoz turistov z jamskimi vozički. Kasneje je Postojnska jama dobila pravi jamski vlak, ki danes množice turistov prevaža po kilometrih podzemlja.

Postojnska jama letno sprejme več kot pol milijona gostov iz vsega sveta, ki lahko v njej občudujejo vsa čudesa, ki jih je predvsem reka Pivka izklesala v milijonih let.
Postojnska jama je tudi domovanje ene najbolj zanimivih živalskih vrst. Tu biva moceril Proteus anguinus ali človeška ribica.
Izjemne stvaritve matere narave so v Postojnski jami atraktivno predstavljene, obiskovalci pa si lahko ogledajo veličastne kapnike, slovite jamske stalaktite in stalagmite, med katerimi so nekateri starejši od pol milijona let.

 

 

Copyright 2011 / Vse pravice zadržane - Taksi Piran / Apartments Piran Slovenija, Bogdan Bevk / Izjava o zasebnosti / Kaj so piškotki?

  http://www.taxi-piran.com/
  http://www.apartments-piran.com/

TAKSI PIRAN: O podjetju / Prevozi na letališča - airport transfer / Izleti, potovanja / Ponudbe / Rezervacije / Vozni park / Prevozi koles in kolesarjev / Kontakt / Vtisi potnikov / Piran / Portorož / Izola / Koper
APARTMAJI BEVK:
Apartmaji na Marxovi ulici / Apartmaji na Prežihovi ulici / Apartma na Levstikovi ulici / Cene / Rezervacije / Lokacija / Kontakt / Knjiga vtisov / Dogodki na Obali / Prevozi koles in kolesarjev / Vreme / Piran / Portorož / Izola / Koper /

 http://www.taxi-piran.com/   http://www.apartments-piran.com/   http://www.taxi-transfer-airport.com/

Izdelava Studio Intera